komponenty: czarny bez, cukier.
Czarny bez kandyzowany BadaPak to artykuł otrzymany poprzez wysycanie owoców w syropie cukrowym, a następnie suszony. Może być asygnowany do dalszego przerobu dla przemysłu albo rzemiosła cukierniczego lub do spożycia bezpośredniego. Czarny bez kandyzowany stosuje się do oblewania czekoladą, do wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak także mogą być danymi literaturowymi.