składniki: czarny bez, cukier.
Czarny bez kandyzowany BadaPak to produkt otrzymany poprzez wysycanie owoców w syropie cukrowym, a następnie suszony. Może być dedykowany do dalszego przerobu dla przemysłu lub rzemiosła cukierniczego lub do spożycia bezpośredniego. Czarny bez kandyzowany stosuje się do oblewania czekoladą, do wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane także sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak też mogą być danymi literaturowymi.