Profesjonalna fontanna czekoladowa 102 cm | 10 kg czekoladyFontanny czekoladowe Chocalo, to profesjonalne urządzenia do zastosowań w gastronomii. Znamionują się dobrą jakością wykonania przy stosunkowo niewysokiej cenie.Fontanny mają nastawny termostat do sterowania podgrzewaniem, a także dwa niezależne włączniki regulujące działanie całego urządzenia. Podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie lub podgrzewanie i płynięcie. Dostosowywane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, żeby czekolada spływała równomiernie z każdej strony.dopasowane są do bezustannej, wielogodzinnej pracy. Odkręcana kolumna, a także misa wyraźnie ułatwiają transport oraz czyszczenie fontann.niska waga maszyn, odkręcana misa dolna, kolumna mocowana na gwint, dostępna wartość, do 12 godz. Pracy bez przerwy, średnica podstawy 31 cm--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego użycia Przeznaczenie 80 do 220 gości Sterowanie Niezależny włącznik grzałki/silnika Do pracy ciągłej tak Stopki regulowane tak MateriałyMateriał Stal nierdzewna objętośćPojemność 5 - 10 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 0,35 rozmiaryŚrednica (mm) 440 Wysokość (mm) 1020 rozmiary misy Ø 44 cm