Pralinki polskiej producenta zapakowane w oryginalne, heksagonalne opakowanie z naturalnej tekturki, z szykownym czarnym paskiem po środku. Jego wnętrze skrywa dziewięć pysznych czekoladowych trufli o intensywnym smaku rumu. Każda pralinka posypana jest dodatkowo wiórkami delikatnego kokosa.
Mistrzowie czekoladnictwa przygotowali słodycze z zawartością 72% belgijskiej czekolady oraz ponad 3% alkoholu.
Bombonierka perfekcyjnie nadaje się jako upominek wręczany na unikatowe okazje. To słodki i wykwintny akcent, który wyeksponuje odświętny charakter urodzin, imienin, awansu czy świąt.
firma Łysoń została założona w latach 50-tych XX wieku, kiedy to Marian Łysoń rozwijał swoją pasję w kierunku pszczelarstwa. Samodzielnie wykonywał progresywne, a także postępowe modele sprzętów pszczelarskich, a także ule, które okazały się być genialnym środowiskiem dla pszczół. Na początku XXI wieku producent poszerzyła swoją działalność na sektor pysznych słodyczy, czym sukcesywnie zaczęła podbijać kolejne europejskie kraje.
Masa netto: 170g