Rabitos Royale – Figi ze słonym karmelem w czekoladzie, czyli prawdziwa uczta dla zmysłów
Cały proces produkcji słodyczy Rabitos Royale przebiega ręcznie, a figi użyte do ich produkcji to skrupulatnie wybrane owoce z gajów na południowym zachodzie Hiszpanii.
Młode figi wypełnia się najpierw musem z mlecznej czekolady oraz odrobiny słonego karmelu. Następnym krokiem jest zanurzenie ich w wspaniałej, kremowej czekoladzie. Na koniec każdą z nich zamyka się w osobnym opakowaniu. Dzięki temu zachowują one swoją świeżość i rewelacyjny smak.
Rabitos Royale: unikatowe słodycze prosto z Hiszpanii
Raquel i Senador Valero – to właśnie ci mieszkańcy niewiele znaczącego hiszpańskiego miasteczka są pomysłodawcami i twórcami wyszukanych słodyczy Rabitos Royale. Stworzyli oni małe dzieło sztuki cukierniczej, które uzyskało wspaniałe recenzje na Fancy Food Show w Nowym Jorku, oszałamiając najlepszych światowych cukierników.