szybki sposób na racuchy zrobione w swej kuchni.
Sposób przygotowania:
Zawartość torebki wsypać do miski, dodać 400 ml kefiru, 1 jajko i starannie wymieszać. Do ciasta można dodać pokrojone jabłka albo inne owoce, np. Banany. Smażyć na wolnym ogniu. Można smażyć na maśle klarowanym lub oleju kokosowym.
Można przygotować racuchy bez dodatku jajka. Weganie mogę przygotować je z sama wodą (200 ml) lub z mlekiem owsianym i smażyć zaraz po wymieszaniu ciasta.
Bez dodatku cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu. Mieści 0,95 g cukrów prostych na 100 g artykułu i 7,28 g błonnika. Bez glutenu.
elementy: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, ksylitol (substancja słodząca), przyprawy, wodorowęglan sodu(substancja spulchniająca), sól himalajska.
Masa netto: 178 g
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty, zawierające alergeny.
stworzono w Polsce
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.