Aromatyczne orzechy włoskie zanurzone w wielokwiatowym miodzie od polskiej producenta Łysoń. Zamknięcie w szklanym słoiku jest gwarancją świeżości i umożliwia dłużej zachować odrobinę lata podczas zimowych miesięcy. Jest to w pełni naturalny wyrób, który ma sporo zastosowań. Znakomicie stanie na wysokości zadania jako chrupiący dodatek do ciast i deserów. Orzechami z miodem można urozmaicić także potrawy mleczne i jogurty.
firma Łysoń została założona w latach 50-tych XX wieku, kiedy to Marian Łysoń rozwijał swoją pasję w kierunku pszczelarstwa. Samodzielnie wykonywał zaawansowane oraz nowoczesne modele sprzętów pszczelarskich i ule, które okazały się być doskonałym środowiskiem dla pszczół. Na początku XXI wieku marka poszerzyła swoją działalność na sektor pysznych słodyczy, czym sukcesywnie zaczęła podbijać kolejne europejskie kraje.
Masa netto: 120g