komponenty: woda, mąka pszenna, syrop kukurydziany, soja, sól, przyprawa czerwona papryka (czerwona papryka w proszku, woda, czosnek, sól, cebula), pszenica, brązowy cukier, mielony czosnek, ekstrakt pszenny, prażony sezam, olej czosnkowy, kultura Koji, przyprawa imbirowa (oleożywica imbiru, ekstrakt imbirowy, alkohol, woda).
Fantastyczna pasta przyprawowa o bogatym smaku, łącząca wciągającą kompilację smaku słodkiego, słonego i ostrego. Powstała z duetu koreańskich past gochujang i doenjang, mieszanki aromatycznych przypraw, i sezamu, stanowi pyszny, gotowy dip oraz uniwersalny dodatek smakowy do sosów, marynat czy zup. Klasycznie użytkowana jako sos do maczania, towarzyszący wszelkim koreańskim daniom BBQ, nadzwyczajnie stanie na wysokości zadania także jako dodatek do smażonego tofu, placuszków buchimgae czy ryżu bibimbap.