SONKO Baton ryżowy w czekoladzie białej z karmelem 16g – wrzuć coś na ząbGłód dopadł w najmniej odpowiednim momencie? Nic strasznego! za każdym razem miej przy sobie baton ryżowy w czekoladzie białej z karmelem, a takie sytuacje nie będą Ci straszne. Baton ryżowy w czekoladzie białej z karmelem to doskonała przekąska na każdą okazję. Słodki karmel połączony z czekoladą białą i chrupiącym ryżem to smak, któremu nie można się oprzeć. Taki batonik to także perfekcyjny sposób na przeuroczy prezent. Podaruj go bliskiej osobie albo komuś, kto lubi słodycze.Słodki batonik z chrupiącym ryżem — przekąska na każdą okazjęChrupiący brązowy ryż jest źródłem witaminy B1, która pomaga w utrzymaniu korzystnego metabolizmu energetycznego. Posiada także witaminę B2, potrzebną do utrzymania dobrego stanu skóry, co więcej posiada też witaminę E, która działa antyoksydacyjnie. Natomiast biała czekolada gwarantuje produktowi nieprzeciętny smak.Dlatego także batonik z brązowym ryżem, białą czekoladą i karmelem jest świetnym pomysłem na szybką i lekką przekąskę, która zaspokoi głód i w dodatku dostarczy niezbędnych witamin i minerałów. Będzie ona nieprzeciętną alternatywą dla innych słodyczy. Batoniki ryżowe to wspaniały pomysł na urozmaicenie codziennej diety.To, co akcentuje batoniki SONKO, to ich smak i zastosowane składniki. Batoniki SONKO są tworzone ze dokładnie dopasowanych elementów, które pozwalają uzyskać nieszablonowy smak. Są one nadzwyczajnym uzupełnieniem każdego posiłku!W skrócie: -to aż 60% czekolady-prosty skład: brązowy ryż + czekolada-1 baton to mniej aniżeli 80 kalorii-opakowanie w 100% nadające się do recyklinguSkładniki: 60% czekolada biała z karmelem [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, 6,3% proszek karmelowy (odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), cukier, tłuszcz mleczny), odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, 0,9% cukier karmelowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy, sól], 40% ryż brązowy. Możliwa występowanie soi, orzechów laskowych i glutenu. Najlepiej spożyć przed: data drobnej trwałości, numer partii i data produkcji - podane na boku opakowania. Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu. Masa netto: 16 g.