Dwa smaki połączone w jednym włoskim ciastku. Pachnące kakao i słodkie migdały tworzą pyszne połączenie. Delikatność migdałów w chrupiących herbatnikach i intensywny smak kakao nadają ciastkom specyficzny smak i delikatny aromat. Wybierz sposób, w jaki je zjesz: na sucho, a może zanurzone w mleku, herbacie lub kawie? wybór należy do Ciebie.
towar włoski. Bez dodatku oleju palmowego.
towar może różnić się od prezentowanego na zdjęciu.
składniki:
Mąka pszenna, cukier, olej słonecznikowy, masło, świeże jajka, drobno posiekane herbatniki migdałowe 3,9% [cukier, mąka pszenna, 0,4% migdały armellina, białko jaja, środki spulchniające (kwaśny węglan d amon, węglan sodu), aromat], kakao 2%, migdały 1,3%, miód, środki hodowlane (węglan amonu, węglan sodu), sól, aromat, emulgator: lecytyna sojowa.
Może zawierać drobne ilości innych orzechów i sezamu.
rewelacyjne na sucho albo do maczania w mleku, kakao, herbacie albo kawie.
produkt włoski.
Opakowanie artykułu może różnić się od tego, które zostało przedstawione na zdjęciu.
Mulino Bianco to włoska producent proponującą wypieki, przekąski i herbatniki-Założona w 1974 roku