trunek inspirowany smakowymi wydaniami rumów z Karaibów.,,Bush" w nazwie odnosi się do potężnych aromatów, które dodawane są w trakcie cyklu produkcji, dzięki którym alkohol ma bogaty, tropikalny profil i żywy, intensywny smak.
Bush Mango powstaje dzięki destylacji dojrzałych, soczystych mango, które następnie mieszane są z oryginalnym rumem producenta, uzyskując w ten sposób jeszcze ciekawsze, a także słodsze wrażenia degustacyjne.
firma nie tylko troszczy się o wysoką jakość tego, co jest w butelce, ale także pamięta o ochronie środowiska, projektując opakowania z odpowiedzialnych źródeł. Szkło przeznaczane na trunek pochodzi w 100% z recyklingu - marka Bush jest pionierem w tego rodzaju podejściu do produkcji w sektorze rumów. Etykiety na butelkach także wykonuje się w 95% z przetworzonej trzciny cukrowej wykorzystywanej do wytwarzania alkoholu i z dodatkowych 5% konopi i lnu. Korek - nie mogło być inaczej, także pochodzi z przetworzonych w pełni materiałów.
Rum sugerowany do mieszania z colą lub w koktajlu Daiquiri, który przygotowuje się z dodatkiem syropu cukrowego i soku z limonki.