producent SAMYANG oparta jest ma daniach RAMEN w wersji instant. Dzięki starannie opracowanej recepturze o unikatowych walorach smakowych, zupki, a także przekąski RAMEN stały się przebojem na całym świecie. Sukces dań niezwłocznych, przesyconych klasycznymi azjatyckimi smakami, zainspirował wielu producentów, lecz to SAMYANG jest marką, która produkuje dania RAMEN od lat sześćdziesiątych ubiegłego stulecia.
elementy: makaron (89,2%): mąka pszenna, olej palmowy, skrobia z tapioki, pszenica (gluten), sól, emulgator [lecytyna (E322), olej sojowy, regulator kwasowości [węglan potasu (E501(i)), węglan sodu (E500(i)), fosforan sodu dwuzasadowy (E339(ii)), kwas cytrynowy (E330)], substancja zagęszczająca [guma guar (E412), woda. Zupa (10,8%): sos sojowy w proszku (soja, pszenica, sól), sól, proszek z ekstraktu drożdżowego, wzmacniacz smaku [glutaminian sodu (E621), 5'-rybonukleotyd disodowy (E635)], cukier, suszony Boy Choy, droższe w proszku, mieszana pikantna przyprawa (chili, czosnek, cebula), suszony szczypiorek, suszona marchewka, czarny pieprz w proszku, mąka ryżowa, olej palmowy, ekstrakt z papryki, ekstrakt z chili.
Sposób przygotowania: Do 550 ml gotującej się wody włożyć makaron, sos i płatki, gotować przez około 4 minuty. Dla udoskonalonego smaku możesz dodać świeże warzywa.