marka SAMYANG oparta jest ma daniach RAMEN w wersji instant. Dzięki skrupulatnie opracowanej recepturze o unikatowych walorach smakowych, zupki, a także przekąski RAMEN stały się przebojem na całym świecie. Sukces dań momentalnych, przesyconych klasycznymi azjatyckimi smakami, zainspirował wielu producentów, ale to SAMYANG jest marką, która produkuje dania RAMEN od lat sześćdziesiątych ubiegłego stulecia.
elementy: Makaron (72,6%): mąka pszenna (gluten), substancja zagęszczająca (E1420, E412), olej palmowy, gluten pszenny, sól, emulgator [E422, E322 ((mieści soję)] olej sojowy, regulator kwasowości(E501, E500, E330), woda, tokoferol w proszku (mieści soję), ekstrakt z zielonej herbaty, Zupa (30,04%): woda, pasta sojowa (posiada pszenice, gluten, soję), cukier, cebula, olej sojowy, ekstrakt z drożdży, olej roślinny (cebula, rzepak, czosnek, oliwa), sztuczny aromat grilla, barwnik (E150c), substancja zagęszczająca (E1420), śmietanka bez laktozy, wzmacniacz smaku (E621, E635), syrop kukurydziany, sól, regulator kwasowości (E501, E500, E450), Przyprawy (2,9%): teksturowane białko sojowe, smażone ziemniaki, kapusta, cebula.
Sposób przygotowania: Wsyp makaron do 500 ml gotującej się wody. Gotuj przez 5 minut. Wyjmij z wody i dodaj baze zupy i 8 łyżek wody i podsmaż 30 sekund. Dodaj przyprawy, chwilę mieszając.