W czasie degustacji będziemy mieli możliwość spróbować:
Blanco Anejado - Starzony do dwóch lat w dębowych beczkach, a następnie przefiltrowany przez węgiel.
Dorado Anejado - Mieszanka rumów starzonych do dwóch lat w dębowych beczkach po Bourbonie.
Gran Anejo - Owoc wspaniałego blendu najlepszych dominikańskich rumów, cierpliwie starzonych, w beczkach po Bourbonie, do sześciu lat.
Imperial - Powstaje z selekcji najlepszej, dominikańskiej trzciny cukrowej, zbieranej na plantacjach Barceló.
Imperial Onyx - Owoc selekcji najkorzystniejszych rumów, starzonych do dziesięciu lat, w dębowych beczkach o solidnym stopniu wypalenia.
Imperial 40 aniversario - Specjalny blend najstarszych rumów z rezerw Barceló Imperial, starzonych w wyselekcjonowanych beczkach z amerykańskiego i francuskiego dębu. Powstał aby uczcić czterdziestolecie wprowadzenia Barceló Imperial.
Nasze warsztaty możesz w dodatku kupić w formie vouchera, w uwagach do zamówienia podaj dane osoby, która weźmie udział w kursie. Takie spotkanie to rewelacyjna forma spędzenia czasu w doborowym towarzystwie.
Czas trwania szkolenia 1,5 - 2h
Spotkanie odbywa się w naszej sali szkoleniowej w Uniwersytecie Smaku w kameralnej grupie i miłej atmosferze. Kurs kończy się zdobyciem dokumentu poprzez jego uczestników.
Zapraszamy!