Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy Helcom, 190g
Pasta została przygotowana z czerwonej fasoli i soczewicy z dodatkiem pomidorów. Szczególnie dobra na zimno, wyjątkowo smaczna na ciepło np. Z makaronem. Może być używana jako smaczny dodatek do kanapek, tostów, grzanek i krakersów. Można ją także stosować w kuchni jako farsz do pierogów, naleśników i tortilli. Krótki i prosty skład, rozsądna cena to uzupełniające atuty produktu. Nad wyraz interesujące uzupełnienie gamy produktów dostępnych dla wegan i wegetarian. Towar bezglutenowy.
elementy:
fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 493 kJ / 118 kcal
Tłuszcz: 5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 9,1 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,83 g
Alergeny:
Brak danych
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
HELCOM
UL. TADEUSZA ŚLIWIAKA
14 30-797 KRAKÓW