Uprawiany w wielu regionach tropikalnych i umiarkowanych, owoc męczennicy jest znany pod wieloma egzotycznie brzmiącymi nazwami, takimi jak Marakujá, Chinola...
Owoc męczennicy ma jeden z najbardziej energicznych aromatów. Miąższ owocu, który gromadzi atrakcyjnie ułożone nasiona, ma odcienię jasnopomarańczową o szczególnie standardowym egzotycznym aromacie i cierpko-słodki aromat.
Przecier owoców męczennicy firmy MONIN, tworzony z dojrzałych owoców uprawianych w regionie śródziemnomorskim, nada Twoim koktajlom egzotycznego bukietu i świeżej tropikalnej konsystencji
kolor:
Soczyście pomarańczowa
SMAK:
Kwaskowaty bukiet świeżego owocu męczennicy. Stabilny i odświeżający smak owocu, któremu towarzyszy nutka posmaku cytrusowego
wykorzystania:
Koktajle, smoothies, koktajle bezalkoholowe, mrożone herbaty, napoje gazowane, kulinaria
dostępnE objętośCI:
1 L