składniki: cukier (99,5%), aromat: etylowaniliana.
Cukier wanilinowy osłodzi wypieki i życie:)
Cukier waniliowy jest powszechnym elementyem słodkich wypieków: wszystkiego typu ciast, deserów, kremów itp. Ma odcień biały lub lekko kremowy. Dodatki do cukru dają typowy aromat i smak przyprawie.
komponenty: cukier, aromat: etylowanilina.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak na dodatek mogą być danymi literaturowymi.