komponenty: orzechy nerkowca 40%, czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny, emulgatory - lecytyna sojowa i E476, aromat), cukier, syrop glukozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja glazurująca. Czekolada deserowa- masa kakaowa min 47%. Może zawierać niewiele znaczące ilości orzechów innych orzechów. Oprócz tłuszczu kakowego posiada tłuszcze roślinne.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane także sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak w dodatku mogą być danymi literaturowymi.