Ten postępowy przepis stanowi wspaniałe połączenie pikanterii żurawiny i czerwonych jagód z ciemną, aksamitną czekoladą. Owoce bogate w przeciwutleniacze i witaminę C, pozwalają Ci zadbać o zdrowie, jak i przyjemność.
Ciemna czekolada, 60%.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych komponentów z genialną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, zróżnicowane orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niespotykany wcześniej smak, wyróżniając równocześnie wszystkie jej zalety.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia też na progresywność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!