rewelacyjna kompilacja mlecznej czekolady i przypraw. Masala to termin oznaczający konwencjonalną indyjską mieszankę przypraw i ziół - rozgrzewającą i niezwykle aromatyczną. W czekoladzie odnajdziemy pomiędzy innymi imbir, pobudzający pieprz, lecz także cynamon, kardamon i goździki. Perfekcyjna kombinacja smaków i aromatów!
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to przede wszystkim bardzo długa, bogata i barwna tradycja i działająca w służbie tej tradycji technika.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych elementów z idealną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, zróżnicowane orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niesłychany wcześniej smak, podkreślając jednocześnie wszystkie jej atuty.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia także na progresywność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!