genialne połączenie mlecznej czekolady i konwencjonalnych, belgijskich ciasteczek korzennych. Prezent, który dosłownie rozpływa się w ustach.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to przede wszystkim niezwykle długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technologia.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych elementów z świetną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, przeróżne orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieprzeciętny wcześniej smak, wyróżniając równocześnie wszystkie jej zalety.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia również na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!