Połączenie lawendy z czekoladą deserową olśni koneserów słodyczy. Subtelny, kwiatowy aromat jest znacznie wyczuwalny już od pierwszej chwili.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to z reguły niezwykle długa, bogata i barwna tradycja oraz działająca w służbie tej tradycji technologia.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych komponentów z wyśmienitą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, zróżnicowane orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieprzeciętny wcześniej smak, uwydatniając równocześnie wszystkie jej mocne strony.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia również na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!