Trudno oprzeć się tej słodko-wytrawnej mieszance o egzotycznym aromacie i głębokim, czekoladowym smaku. Połączenie czekolady i banana to oczywiście klasyka, ale już bananowa kruszonka to twist, który robi wrażenie. Czysta przyjemność!
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to zwykle wyjątkowo długa, bogata i barwna tradycja i działająca w służbie tej tradycji technologia.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych elementów z znakomitą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, różne orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niezrównany wcześniej smak, akcentując jednocześnie wszystkie jej mocne strony.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia też na innowacyjność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!