Profesjonalna fontanna czekoladowa Choco Colombo | 5kg czekoladyFontanny czekoladowe cateringowe Optimal, to najwyższa półka wśród profesjonalnych sprzętów do zastosowań w gastronomii. Poszczególne urządzenia, w zależności od modelu, obsłużą każdy event od 20 do 300 gości.Fontanny posiadają regulowany termostat do sterowania podgrzewaniem, a także dwu albo trój-pozycyjny przełącznik regulujący działanie całego urządzenia.
podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie albo podgrzewanie i płynięcie. Regulowane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, żeby czekolada spływała równomiernie z każdej strony.dopasowane są do nieustannej, wielogodzinnej pracy.
Zdejmowalne kaskady oraz dające się podzielić kolumny widocznie ułatwiają transport, a także czyszczenie fontann.świder, a także wirnik ze stali nierdzewne, szeroka moc grzałki, a także silnika, kaskady/talerze zdejmowane z kolumny, konkretne wykonane z najwyższej jakości stali rdzoodpornej, możliwość użycia skrzyni/case'a transportowego, zabezpieczenie przeciwzwarciowe, zabezpieczenie termiczne, poprawna praca przy drobnej ilości czekolad, możliwość zastosowania dobranego podestu, angileska firma, Silnik Super SilentDo 12 godz.
pracy bez przerwy--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego użycia Przeznaczenie 40 do 100 gości Temperatura drobna (°C) 10 Temperatura maksymalna (°C) 100 Do pracy ciągłej tak Stopki dostosowywane tak Termostat tak dane dopełniające Specjalny case do przechowywania (opcjonalnie) MateriałyMateriał Stal nierdzewna objętośćPojemność 2,5 - 5 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 0,39 wymiarySzerokość (mm) 400 Głębokość (mm) 380 Średnica (mm) 350 Wysokość (mm) 650 rozmiary misy Ø 35 cm