Obdarzona intensywnym smakiem i nadzwyczajną chrupkością, jest prawdziwym klasykiem ciemnej czekolady. Wzbogacona migdałami tabliczka czekolady, ręcznie robiona przez greckich rzemieślników, sprawdza się jednocześnie jako pyszna popołudniowa przekąska, jak i przeuroczy prezent. Producenci tej czekolady - rodzina Laurence - założyli swoją markę w 1922 roku, w greckim mieście Saloniki. Od trzech pokoleń tworzą tam swoje słodkie arcydzieła. Dzięki osobistemu doborowi każdego składnika i przyprawy użytej do produkcji, rodzina Laurence utrzymuje najwyższy poziom jakości i smaku.A tak przy okazji, czy wiesz, że kraje, w których spożycie czekolady jest wyższe, mają tendencję do produkowania obszerniejszej liczby laureatów Nagrody Nobla? Zapomnij więc o poczuciu winy i ciesz się kawałkiem!komponenty: ciemna czekolada couverture (sucha masa kakaowa 61,5%): masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, migdały (19%), emulgator: lecytyna sojowa, aromaty: wanilina. Może zawierać drobne ilości: siarczynów, glutenu, mleka, jaj, soi, sezamu, orzeszków ziemnych, orzechów.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 18 °C.