nadzwyczajne na środku stołu albo obok choinki, to ładne metalowe pudełko kolekcjonerskie posiada 36 czekoladek. Ale jego zawartość prawdopodobnie nie przetrwa długo (te pyszne kąski są uzależniające!), pudełko jest prawdziwym przedmiotem kolekcjonerskim, który można przechowywać i użytkować przez niemało lat. Znajdujące się wewnątrz czekoladki zabiorą Cię w wyprawę po tradycyjnych pralinach Galler, lecz także do nowych krain dzięki 6 niespodzianym smakom: pralinka z ciemnej czekolady (6), pralinka z mlecznej czekolady (6), pralinka z białej czekolady (6), mleczna czekolada z popcornem (6), ciemna czekolada z solonym masłem karmelowym (6) i biała czekolada z ciasteczkami (6).W dialekcie walońskim słowo rawete oznacza "niewielki, piękny, przeuroczy dodatek". To właśnie w Walonii w 1976 roku powstała Chocolaterie Galler. Od tego czasu tysiące fanów czekolady na całym świecie zakochało się w tej marce.elementy: cukier, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, tłuszcz roślinny (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy), orzechy laskowe, karmel z solonego masła (syrop glukozowy, cukier, słodzone mleko skondensowane, woda, masło (mleko), śmietana, sól Guérande), inulina, serwatka w proszku (z mleka), dekstroza, kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu, cukier karmelizowany, karmelizowany syrop glukozowo-fruktozowy, ciasteczko (mąka pszenna (gluten), cukier, olej kokosowy, kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, barwnik naturalny: węgiel drzewny, sól, substancja zakwaszająca: wodorowęglan sodu), odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, prażona kukurydza (kukurydza, olej słonecznikowy, sól, ekstrakt z rozmarynu), naturalny aromat waniliowy, substancja wypełniająca: polidekstroza, dżem mleczny (odtłuszczone mleko w proszku, cukier, słodka serwatka, masło (z mleka), naturalny aromat), substancja przeciwzbrylająca: izomalt, syrop glukozowy, dekstryna, sól Guérande.Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie wyższej niżeli 21 °C.