"Magnifico" to jeden z bestsellerów Charlesa Liégeois. Dominują w niej nuty ciemnej czekolady, drewna i opiekanego zboża. Aromat jest silny, a sama kawa naturalnie słodka. Po wypiciu ostatniego łyku na podniebieniu pozostaje długofalowy posmak czekolady.
bez wątpienia przypadnie do gustu tym, którzy preferują konwencjonalny smak kawy.Mieszanka ta stanowi świetne połączenie kaw pochodzących z zróżnicowanych regionów - Brazylii, Sumatry i Gwatemali - a kluczowe nuty smakowe są efektem zastosowania kolumbijskiej odmiany.
W Kolumbii kawa uprawiana jest na szczególnie sporych wysokościach - miejsca uprawy kawy znajdują się na wysokości ponad 1200 metrów nad poziomem morza. Idealne warunki klimatyczne nadają kolumbijskim odmianom kawy złożoność i zasobność.składniki: mielona kawa palona.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.