zainspirowana historyczną stolicą handlu z Dalekim Wschodem, „Venezia" to wyrafinowana mieszanka cechująca się lekkim paleniem, niską kwasowością i aksamitnym body. Jej kuszący smak, z nutami korzennymi i waniliowymi, jest znakomity dla tych, którzy kochają naturalnie słodkie i wyrafinowane smaki. Metoda Bialetti: Ziarna górskie. Dla niepowtarzalnych mieszanek Bialetti preferuje ziarna kawy uprawiane na wysokości ponad 1000 m n.p.m., gdzie zmienność temperatur zapewnia powolne dojrzewanie. Spore serce. Bialetti używa dużych ziaren, aby zapewnić idealnie jednolite palenie.Potrójna selekcja. Każde ziarno jest wybierane w 3-stopniowym procesie, żeby zapewnić najwyższe standardy jakości.tradycyjne palenie. Bialetti's metoda palenia jest klasyczna i wykorzystuje silną wiedzę zespołu Bialetti ekspertów kawy. Komponenty: palone ziarna kawy. Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.