Aromatyczna filiżanka kawy podana obok pysznej tarty z chrupiącym kremowym nadzieniem z orzechów laskowych.... Czy może być coś ulepszonego? Owszem, jest - gdy te dwie rzeczy skonsoliduje się w jedną. Orzechowa, bogata i niesamowicie aromatyczna kawa o smaku orzechów laskowych jest nie do odparcia!
Można się nią delektować samodzielnie albo przygotować wyjątkowy koktajl kawowy: wystarczy dodać odrobinę ulubionego mleka, by uzyskać pyszne latte macchiato o smaku orzechów laskowych! PRZYJEMNOŚĆ PŁYNĄCA Z FILIŻANKI O SMAKU ORZECHÓW LASKOWYCHPodaruj sobie prawdziwą ucztę smaków: słodkie nuty opiekanych orzechów laskowych świetnie komponują się z wysokiej jakości kawą.
UŻYJ NAJPOPULARNIEJSZYCH NARZĘDZI DO PARZENIA albo ZAPARZ PROSTO W FILIŻANCEUniwersalność tej uniwersalnej kawy pozwala zaparzyć ją bezpośrednio w filiżance albo zastosować większości nowoczesnych maszyn do parzenia: French Pressa, kawiarki, ekspresu AeroPress, "Brew It Stick" z Barista & Co lub całkiem innego urządzenia.PYSZNA SAMA W SOBIENie potrzeba żadnych dodatkowych części, żeby ta kawa smakowała nadzwyczajnie: wystarczy wsypać jedną łyżeczkę kawy (około 7 g) do filiżanki, a następnie powoli dodać gorącą wodę (o temperaturze około 92 °C).
dostosuj liczba kawy do własnych upodobań.świetnA JAKO BAZA DO KOKTAJLI KAWOWYCHAby przygotować przeróżne pyszne koktajle, wystarczy dodać do tej kawy ulubione dodatki: mleko, piankę mleczną, pianki marshmallows, syropy...
Eksperymentuj i odkrywaj świeże, ekscytujące kombinacje! składniki: kawa palona mielona 97,5%, aromat 2,5%. Warunki przechowywania: przechowywać szczelnie zamknięte w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu. ***CHiATO: czy to jest rozmowa, czy to jest macchiato? My mówimy, że to jedno i drugie!
Gra, która inicjuje się od filiżanki kawy. Kremowa, gładka i z odrobiną funku na wierzchu.Przygotuj kawę tak, jak sobie ją wyobrażasz. To Twoja pasja i Twoje dzieło. Poznaj świat kawy i eksperymentuj z odpowiednimi narzędziami.
Zanurz się głębiej i twórz doświadczenia, które utrzymują się jak posmak Twojej ulubionej kawy.