Płatki jaglane opiekane instant otrzymywane są poprzez płatkowanie całego ziarna i poddanie go obróbce termicznej. Płatki te nie wymagają gotowania ani zalewania wrzątkiem - mogą być bezpośrednio dodane do jogurtu, zimnego mleka czy kefiru. Są chrupiące i delikatne, a dzięki temu, iż je opiekamy zyskują przepyszny smak. Są to płatki otrzymywane metodą nieekstrudowaną.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak także mogą być danymi literaturowymi.