Syfon do bitej śmietany 500 ml rewelacyjne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji oraz cateringu, niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej, akcentuje smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów rodzaju Espumas, zup i innych, proste w obsłudze i bezusterkowe, możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany i sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni choćby do kilku dni, głowica wytworzona ze stali nierdzewnej, sposób użycia: wlać 0.5 litra śmietany kremówki (30%), wbić 1 nabój, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany, 2 końcówki w komplecie, rekomendujemy używać nabojów marki ISI, Pojemność: 0.5 l --//--PojemnościPojemność (ml) 500 MateriałyMateriał stal nierdzewna