Syfon do bitej śmietany 1 L wspaniałe rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji oraz cateringu, niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej, wyróżnia smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów rodzaju Espumas, zup i innych, proste w obsłudze, a także bezawaryjne, możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany, a także sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni nawet do kilku dni, głowica produkowana ze stali nierdzewnej, sposób użycia: wlać 1 litr śmietany kremówki (30%), wbić 2 naboje, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany, 2 końcówki w komplecie, rekomendujemy używać nabojów marki ISI, Pojemność: 1 l --//--PojemnościPojemność (L) 1 MateriałyMateriał stal nierdzewna