Syfon do bitej śmietany 500 ml rewelacyjne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji oraz cateringu, niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej, uwydatnia smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów typu Espumas, zup i innych, proste w obsłudze oraz bezusterkowe, możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany, a także sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni choćby do kilku dni, rekomendujemy używać nabojów producenta ISI, głowica produkowana ze stali rdzoodpornej, sposób użycia: wlać 0.5 litra śmietany kremówki (30%), wbić 1 nabój, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany (do ubicia 1 litra należy użyć 2 naboje), pasują naboje ISI Professional, końcówka tulipan w standardzie, Pojemność: 0.5 l, producent: Isi --//--PojemnościPojemność (ml) 500