Syfon do bitej śmietany 1 L wyśmienite rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji, a także cateringu, niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej, uwydatnia smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów rodzaju Espumas, zup i innych, proste w obsłudze i bezusterkowe, możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany i sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni nawet do kilku dni, rekomendujemy używać nabojów marki ISI, głowica wytwarzana ze stali nierdzewnej, sposób użycia: wlać 1 litr śmietany kremówki (30%), wbić 2 naboje, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany, pasują naboje CREAM, końcówka tulipan w standardzie, Pojemność: 1 l, producent: iSi --//--PojemnościPojemność (L) 1 rozmiaryWysokość (mm) 300