elementy: żelatyna spożywcza wieprzowa.
Żelatyna jest białkiem zwierzęcym wytwarzanym z kolagenu. Po rozpuszczeniu w wodzie buduje lepki roztwór, przybierający po ostudzeniu formę galarety. Żelatyna ma niemało atrybuty, dlatego znalazła wielkie zastosowanie, nie tylko w przemyśle spożywczym, lecz także w kosmetyce.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane również sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii towaru.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak dodatkowo mogą być danymi literaturowymi.