BIO Płatki z płaskurki
Płatki naturalne prasowane na sucho nie namaczane i nie poddawane żadnej obróbce cieplnej.
Płatki z płaskurki nadają się wspaniale na śniadanie jako musli albo jako dodatek do zróżnicowanych wypieków. Płaskurka to gatunek pszenicy, który dał początek takim odmianom tego zboża jak durum i orkisz. Pszenica płaskurka jest jedną z najstarszych odmian, a jej uprawa rozpoczęła się Bliskim Wschodzie niemal 10 tysięcy lat temu.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak także mogą być danymi literaturowymi.