Smakuje jak stylowe czerwone wino."Red Wine Style" może poszczycić się smakami podobnymi do eleganckich, średnich win czerwonych z winogron pinot noir. Smak tego napoju opiera się na niekwestionowanej królowej leśnych jagód - borówce.Łącząc borówki z czarną porzeczką, ACALA stworzyła duet rewelacyjny.
Dodatek Ivan Chai wrzuca do mieszanki oszałamiające nuty kwiatów i moreli, a pu-erh równoważy te smaki przy pomocy ziemistości i smaku drewna typowego dla szlachetnych czerwonych win burgundzkich.Nuty smakowe:Podstawą tego napoju jest szykowne połączenie ciemnych jagód i bogatych czarnych porzeczek.
Nuty kwiatów i dębu dodają trunkowi złożoności. Tekstura "Red Wine Style" jest aksamitna,korzystnie zdefiniowana. Podawać na zimno w kieliszku do czerwonego wina.świetnie komponuje się z:- Niebieskimi serami, takimi jak Stilton czy kremowy Brie- Daniami z woka- Kurczakiem- CiastamiSkładniki: woda źródlana z Druskiennik, naturalna fermentowana herbata*, naturalny sok z jagód*, ekologiczny sok z czarnej porzeczki*, organiczna herbata ognista*, organiczna herbata pu-erh*, ekologiczna herbata hibiskusowa*, cukier*.*wytwarzano w gospodarstwach ekologicznych.Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym miejscu, w temperaturze przechowywania od 2 do 20°C.
*****"ACALA Premium Kombucha" oferuje połączenie wiekowych tradycji, najnowszych technice i wiedzy uzyskanej od najlepszych sommelierów na świecie. Dzięki czemu ostatecznie powstaje znakomicie dopracowany napój, pełen żywych smaków i orzeźwiających bąbelków.
Produkcja tych kombuchów opiera się na starożytnych praktykach z zastosowaniem ognia, bezbłędnej wody źródlanej, naturalnych soków, nieprzeciętnych herbat i oryginalnych ziół. Podczas drugiej fermentacji napoju stosowane są technologie wykorzystywane w tworzeniu szampana i wina.
Lata doświadczeń kończą się stworzeniem oryginalnych aromatów i smaków, odsłoniętych delikatnie w tym wyszukanym napoju bezalkoholowym.