Odkryj tę ekspresyjną kombuchę wypełnioną jasnymi smakami, przyjemnymi nieprzewidziankami i delikatnymi nutami goryczki."Kreatywność jest naszą siłą napędową, za każdym razem popycha nas do przodu i motywuje do odkrywania czegoś nowego.
Tym razem pokazujemy Wam specjalną mieszankę sztuki i gastronomii. Jeden z najbardziej znanych włoskich koktajli odradza się w najnowszej stylizacji ACALA - bajecznej kombucha "Spritz Style". Niech Twój nastrój poprawi niezliczona liczba znikomych bąbelków, które są tak orzeźwiające jak chłodne letnie wieczory.
Herbata z ziela ognika i dzikiej róży rewelacyjnie komponuje się z litewską goryczką z piołunu i nagietka, a także ze świeżym włoskim sokiem pomarańczowym."GIA RAM to jeden z najistotniej rozpoznawalnych i obiecujących współczesnych artystów litewskich.
ACALA jest zachwycona, iż etykieta jej nowej "Spritz Style" kombuchy została ozdobiona jednym z obrazów artystki zatytułowanym "She Is Magical No. 01". Obraz został zainspirowany znaną aktorką zauważoną poprzez malarza w Griffith Park w Los Angeles.
Nuty smakowe:Żywiołowa krwista pomarańcza, skórka grejpfruta, czerwone jagody, delikatne nuty ziół.komponenty: woda źródlana z Druskiennik, naturalna fermentowana herbata*, organiczny cukier*, herbata (organiczny hibiskus*, organiczny ziele ognika*, naturalny piołun*, organiczne kwiaty nagietka*), ekologiczny sok pomarańczowy*.*wytwarzano w gospodarstwach organicznych.Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym miejscu, w temperaturze przechowywania od 3 do 20°C.
*****"ACALA Premium Kombucha" oferuje połączenie wiekowych tradycji, najnowszych technologii i wiedzy uzyskanej od najkorzystniejszych sommelierów na świecie. Dzięki czemu ostatecznie powstaje genialnie dopracowany napój, pełen żywych smaków i orzeźwiających bąbelków.
Produkcja tych kombuchów jest oparte na starożytnych praktykach z użyciem ognia, perfekcyjnej wody źródlanej, naturalnych soków, wyśmienitych herbat i niepowtarzalnych ziół. W trakcie drugiej fermentacji napoju stosowane są technologie użytkowane w produkcji szampana i wina.
Lata doświadczeń kończą się stworzeniem specyficznych aromatów i smaków, odsłoniętych delikatnie w tym szykownym napoju bezalkoholowym.