Smak Manon od producenta Galler nie potrzebuje przedstawienia! Tysiące wielbicieli kawy z całego świata zakochały się w kawowym nadzieniu połączonym z kruszonymi, prażonymi orzechami laskowymi. Wszystko to pokryte białą czekoladą z nadzwyczajną ilością słodyczy aby zbalansować intensywność kawy. *****UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY! Do linii produktów marki Galler dołączył nowy typ czekolady! Pochodząca z Liège producent znana jest ze swych nadziewanych licznymi nadzieniami słodyczy, którym nie sposób się oprzeć, jednego brakowało w ich szerokiej ofercie - aż do teraz. Poznajcie sześć cudownych, nadziewanych tabliczek czekolady! Prawie trzy razy większe od legendarnych batoników marki (a także zawierające świeże kombinacje czekoladowych polew i nad wyraz hojną ilość nadzienia), te tabliczki zaspokoją wszystkich entuzjastów czekolady, którzy nie mogli nigdy oprzeć się słodyczom od Galler. DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NADZIEWANĄ TABLICZKĘ OD „GALLER"? - Dzięki wyjątkowo szerokiemu rozmiarowi, tabliczki są jakby wytwarzane, by się nimi dzielić: każda skrywa 18 kostek czekolady, które łączą w sobie intensywność kakao z różnorakością wykwintnych nadzień.- Możesz cieszyć się naturalnymi, autentycznymi smakami: tabliczki nie zawierają nienaturalnych barwników ani konserwantów.- Czekolady wytworzone są z pomocą elementów najwyższej jakości: wyrafinowane nadzienie otoczone jest cienką warstwą czekolady, posiadające wysoki procent zawartości kakao i niską zawartość cukru.*****składniki: cukier 30.91%, pełne mleko w proszku 16.02%, masło kakaowe 14.40%, tłuszcze roślinne (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy) 12.73%, syrop glukozowy 8.32%, substancja wypełniająca: polidekstroza 7.55%, substancja przeciwzbrylająca: izomalt 2.48%, orzechy laskowe 1.58%, dextrin 1.49%, mleko odtłuszczone w proszku 1.46%, naturalny aromat kawowy 1.16%, inulina 0.87%, ekstrakt kawy 0.74%, emulgator: lecytyna sojowa 0.26%, naturalny aromat waniliowy 0.03%, syrop cukru inwertowanego 0.00%. Biała czekolada: miazga kakaowa minimum 23%. Może zawierać inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten).Warunki przechowania: przechowuj w temperaturze nieprzekraczającej 21 °C.