śladowe kawałki nugatu zatopione w mlecznej czekoladzie przekonają do siebie każdego. Słodkie nuty orzechów i miodu przeplatają się z aromatem czekolady. Unikatowy towar dla zwolenników deserów.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to typowo wyjątkowo długa, bogata i barwna tradycja oraz działająca w służbie tej tradycji technologia.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych składników z rewelacyjną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, przeróżne orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niesłychany wcześniej smak, podkreślając równocześnie wszystkie jej mocne strony.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia też na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!