Inspirowana włoską stolicą przepychu, „Milano" to mieszanka kawy 100% Arabica, o delikatnym aromacie i zrównoważonym smaku, pozyskiwana przede wszystkim z rewelacyjnych odmian z Ameryki Środkowej. Z nutami kwiatowymi i nutami świeżych owoców, znamionuje się miękkim smaku, wyśmienity dla tych, którzy kochają delikatne smaki. Metoda Bialetti: Ziarna górskie. Dla specyficznych mieszanek Bialetti preferuje ziarna kawy uprawiane na wysokości ponad 1000 m, gdzie wahania temperatury zapewniają powolne dojrzewanie. Duże serce. Bialetti używa wielkich ziaren, aby zapewnić doskonale jednorodne palenie.Potrójna selekcja. Każde ziarno jest wybierane w 3-stopniowym procesie, by zapewnić najwyższe standardy jakości.tradycyjne palenie. Bialetti's metoda palenia jest klasyczna i wykorzystuje silną wiedzę zespołu Bialetti ekspertów kawy. Komponenty: palone ziarna kawy. Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.