Gołąbki można spożywać na zimno albo najlepiej na ciepło jako samodzielne danie. Podawać z ziemniakami albo z pieczywem. Można wzbogacić sos dodatkiem śmietany, albo śmietany roślinnej. Produkt asygnowany wszystkich grup konsumentów, nad wyraz wegan, osób z dietą niskotłuszczową, osób z chorobami układu krążenia.
składniki: woda kapusta biała 43% pieczarki 13% koncentrat pomidorowy 13% marchew kasza jaglana 5,5% (kasza jaglana 5%, mąka jaglana 0,5%) teksturowane białko sojowe cebula skrobia kukurydziana bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler korzeń, pietruszka korzeń, por, seler liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść] olej rzepakowy sól morska sos sojowy (woda, soja, sól) przprawy ziołowe (zawierają gorczycę) przyprawy.
Alergeny: gorczyca, seler, soja.