Kakao ze słodkim mlecznym karmelem... Wspaniały smak przypominający dzieciństwo.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Świetne komponuje się z mlekiem sojowym albo migdałowym.Becks cocoas, wytwarzane w Niemczech są znane i cenione na całym świecie ze względu na nieszablonową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego albo kokosowego, rozmaitych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw organicznych, które na dodatek uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie ekologicznych nawozów. Komponenty: cukier trzcinowy*, kakao* (40%), karmel mleczny(5,8%) (cukier, odtłuszczone mleko w proszku), naturalny aromat karmelowy, sól morska.* Z certyfikowanych gospodarstw ekologicznychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.