Kakao uprawiane na Dominikanie ma naturalny smak ciemnej czekolady, cytrusów i marakui. Odkryj ten niesamowity artykuł, który spodoba się nawet najszczególniej wybrednym miłośnikom kakao.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 78℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Wspaniałe komponuje się z mlekiem sojowym lub migdałowym.Becks cocoas, produkowane w Niemczech są znane i cenione na całym świecie ze względu na nieszablonową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego albo kokosowego, różnych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw naturalnych, które jeszcze uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie ekologicznych nawozów. Skład: kakao* (60%), cukier trzcinowy*.* Z certyfikowanych gospodarstw ekologicznychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.