Jedno z najpopularniejszych kakao producenta Becks, z dodatkiem dojrzewających w słońcu pomarańczy i odrobiną imbiru.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Nieprzeciętnie komponuje się z mlekeim sojowym albo migdałowym.Becks cocoas, wytworzone w Niemczech są znane i renomowane na całym świecie ze względu na wyjątkową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego lub kokosowego, zróżnicowanych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych, które w dodatku uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie naturalnych nawozów. Komponenty: kakao* (50%), cukier trzcinowy*, sproszkowany sok pomarańczowy* (3,5%), naturalne aromaty pomarańczy, sól morska, imbir* (0,3%).* Z certyfikowanych gospodarstw organicznychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.