Makaron świderki z zielonego groszku 250g Bartolini
Bezglutenowy makaron dla entuzjastów połączenie tradycji z progresywnością. Makaron przygotowany został z mąki z zielonego groszku w formie świderków (fusilli) w zielonym, spektakularnie wyglądającym w najróżniejszych daniach odcieniu.
Makaron ten charakteryzuje się niską kalorycznością i dużą zawartością wartości odżywczych: białka, błonnika, witamin i minerałów. Świetny dla osób kochających dania z makaronem i będących na diecie bezglutenowej. Wśród makaronów eksponuje się dużą zawartością białka.
rewelacyjny do makaronów z sosem warzywnym lub mięsnym, dodatek do zup, zapiekanek i sałatek makaronowych.
marka makaronu, Bartolini to firma polska łącząca tradycję i innowacyjne rozwiązania techniczne, która produkuje i sprzedaje makarony już od 25 lat.
skłda: mąka z groszku zielonego
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartości energetyczne 1459kJ / 345kcal
Tłuszcz całkowity 1,8g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g
Węglowodany przyswajalne 55g
w tym cukry 6,6g
Błonnik 9,0g
Białko 22g
Sól 0,01g
ALERGENY
pszenica