SONKO Ryż basmatiSONKO Ryż basmati, o długich, śnieżnobiałych ziarnach, to klejnot kuchni, uznawany za najszlachetniejszą odmianę ryżu. Jest on uprawiany u podnóży majestatycznych Himalajów, gdzie klimat i gleba sprzyjają nieszablonowemu smakowi i aromatowi tego nieszablonowego ziarna.Ryż basmati SONKO to synonim szlachetnej elegancji na Twoim stole. Jego długie ziarna po ugotowaniu zachowują niespotykaną lekkość i delikatność, co sprawia, że jest wspaniałym wyborem do różnorodnych potraw. Jego neutralny smak stanowi wyśmienitą bazę dla dań kuchni indyjskiej, orientalnej oraz wszelkich dań mięsnych, warzywnych czy rybnych.Przekonaj się o niepowtarzalności ryżu basmati SONKO, który nie tylko zniewoli Cię wyjątkowym smakiem, ale także podkreśli prestiżowe momenty podczas eleganckich obiadów czy romantycznych kolacji. Zawarte w nim długie ziarna to nie tylko estetyka na talerzu, ale także gwarancja satysfakcji w trakcie każdego posiłku.SONKO RYŻ BASMATI – połączenie tradycji, szlachetności i wyrafinowanego smaku na najwyższym poziomie. Spraw sobie przyjemność kulinarnej podróży do serca Himalajów, sięgając po tę najwyższej jakości odmianę ryżu basmati.