MAKARON RYŻOWY SPAGHETTI BIO 250 g - RAPUNZELCzy szukasz zdrowej alternatywy dla tradycyjnego makaronu? Makaron ryżowy spaghetti bio 250 g od Rapunzel to genialne rozwiązanie dla Ciebie! wytwarzany z najlepszej jakości składników, ten makaron jest w pełni organiczny i wolny od sztucznych dodatków.
Makaron ryżowy spaghetti bio 250 g od Rapunzel to wyśmienity dobór dla osób, które chcą zrezygnować z glutenu i laktozy. Jest to w dodatku wyśmienita opcja dla wegan i wegetarian, ponieważ nie gromadzi żadnych produktów pochodzenia zwierzęcego.
w porównaniu do klasycznego makaronu, makaron ryżowy spaghetti bio 250 g od Rapunzel jest lżejszy i łatwiejszy do strawienia. Jest to jeszcze doskonały wybór dla osób, które chcą zredukować liczba węglowodanów w swojej diecie.
Makaron ryżowy spaghetti bio 250 g od Rapunzel jest nieskomplikowany w przygotowaniu i perfekcyjny do przeróżnych dań. Możesz go wykorzystać jako podstawę do sałatek, zup albo jako dodatek do mięsa i warzyw. Jeśli szukasz zdrowej i smacznej alternatywy dla klasycznego makaronu, makaron ryżowy spaghetti bio 250 g od Rapunzel to perfekcyjny dobór dla Ciebie.
Spróbuj go już dziś i przekonaj się, jak łatwo można wprowadzić zdrowe zmiany do swojej diety! elementymąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany naturalny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1542 kJ / 364 kcalTłuszcz - 3,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 gWęglowodany - 75 gw tym cukry - 1,0 g Błonnik - 2,5 gBiałko - 8,0 gSól - 0,03 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól.
Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu