BIO Mąka jaglana
Mąkę jaglaną uzyskuje się z obłuszczonego ziarna prosa. Jej delikatny smak i lekko orzechowy aromat powoduje,znakomicie nadaje się do wyrobu naleśników, ciasteczek i innych wypieków. Mąka jaglana prawidłowo łączy się z innymi mąkami, np: ryżową, orkiszową czy kokosową. Rewelacyjna dodatkowo do zagęszczania zup, a także sosów.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane ponadto sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak ponadto mogą być danymi literaturowymi.