BIO orzechy nerkowca BadaPak posiadają lekko słodkawy, maślany smak. Są wyjątkowo miękkie. Najlepiej spożywać je na minimalistycznie jako przekąskę. BIO orzechy nerkowca BadaPak można dodawać do musli, jogurtu czy porannej owsianki. Doskonale będą dopełniać smak dań głównych, makaronów i sałatek. Można pokusić się o samodzielne przygotowanie z nich masła orzechowego.
Nerkowce pochodzą z tropikalnego drzewa jakim jest nanercz zachodni. Rosną one głownie w obszarach tropikalnych Ameryki Południowej. Uprawiane są w dodatku w Tajlandii, Indiach, Wietnamie i Afryce Środkowej.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane na dodatek sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak też mogą być danymi literaturowymi.